Home D Didi Kempot

Pamer Bojo Lyrics

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

search amazon for Pamer Bojo mp3 download
Browse other artists under D: D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10


Didi Kempot - Kasmaran
DIDI KEMPOT - PAMER BOJO
is the track #1 from the album Kasmaran which is released on 2016-10-06. Genre: World | Record Label: 2016 Didi Kempot
print |
edit
| (1 views)
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><br>Read lyrics of this song on <a href='https://phonelyrics.com/lyrics/didi-kempot-pamer-bojo-lyrics-1162640.html'>phonelyrics</a>
Top Didi Kempot lyrics